Technische specificaties

Hoe fijn is het om over een lekker verwarmde vloer te lopen en er tegelijkertijd achter komen dat je energierekening lager is dan ooit. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en zijn daarnaast ook ingericht om warmte die je gebruikt, weer terug te winnen.

Vloerverwarming én vloerkoeling
Alle woningen in De BrouwerIJ worden aangesloten op de stadsverwarming. Vanzelfsprekend worden alle woningen in basis al voorzien van vloerverwarming. Voor het gewenste comfort zal het leidingnetwerk dat in de afwerkvloer van de woning zal liggen, gelijkmatig alle ruimtes verwarmen. Hierdoor zullen de woningen in basis niet uitgevoerd worden met radiatoren, wat voor u meer indelingsruimte oplevert. Als bijkomend voordeel kan de vloer in de woning óók gekoeld worden. In de zomer wordt koud water opgepompt om alle woningen te koelen, om de woningen comfortabel van temperatuur te houden. Dit gebeurt automatisch als de thermostaat een graad boven de ingestelde waarde komt.

Warm water
De woningen zijn in basis al voorzien van een vat met 95 liter water van 60 graden. Door de korte afstanden/leidingen is het warme water binnen enkele seconden beschikbaar op alle tappunten in de woning. Geen ouderwetse wachttijden meer.

Zonnepanelen
De woningen worden allemaal voorzien van zonnepanelen, die met een kabel vanaf het dak aangesloten wordt op de meterkast van de individuele woning. Dit betekent dat elke woning haar eigen stroom opwekt en verrekend kan worden met het huishoudelijk verbruik van de bewoner(s).

Alle appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige keuken met de nieuwste faciliteiten. De opstelling van je keuken is afhankelijk van het type appartement dat je kiest. Maak je keuze en bekijk de opstelling die daar bij hoort. Ook je badkamer wordt van alle gemakken en mooi design voorzien. Zo heb je onder andere een modern hangcloset met een fijne softclose zitting.

Iedere keuken is voorzien van:
  - Kwartsiet natuursteen aanrechtblad
  - Inductie kookplaat
  - Vaatwasser
  - Combimagnetron
  - Koel/vriescombinatie
  - Afzuigkap met recirculatie

Je badkamer/toiletruimte is voorzien van:
  - Modern hangcloset met softclose zitting
  - Moderne wastafel en kraan
  - Douchestang met thermostaatkraan
  - Spiegel
  - Handdoekradiator